Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
Xerrada sobre cooperatives d’habitatge – Celobert Cooperativa Xerrada sobre cooperatives d’habitatge – Celobert Cooperativa

Xerrada sobre cooperatives d’habitatge

  • 9 de març de 2011
  • apostrof

El passat 9 de març un dels socis de GestCívic va intervenir en una jornada per parlar de les cooperatives d’habitatges en règim de cessió d’ús. La jornada estava emmarcada dins del curs que organitza l’Observatori DESC “Dret a un habitatge digne” i que entre d’altres, també han participat Juli Ponce i Javier Burón.

Enllaços relacionats