Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Xerrada sobre cooperatives d’habitatge – Celobert Cooperativa Xerrada sobre cooperatives d’habitatge – Celobert Cooperativa

Xerrada sobre cooperatives d’habitatge

  • 9 de març de 2011
  • apostrof

El passat 9 de març un dels socis de GestCívic va intervenir en una jornada per parlar de les cooperatives d’habitatges en règim de cessió d’ús. La jornada estava emmarcada dins del curs que organitza l’Observatori DESC “Dret a un habitatge digne” i que entre d’altres, també han participat Juli Ponce i Javier Burón.

Enllaços relacionats