Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Taller amb la Diputació de Barcelona: Estratègies proactives de rehabilitació – Celobert Cooperativa Taller amb la Diputació de Barcelona: Estratègies proactives de rehabilitació – Celobert Cooperativa

Taller amb la Diputació de Barcelona: Estratègies proactives de rehabilitació

  • 14 d'abril de 2011
  • apostrof

El projecte d'”informació i assessorament porta a porta per al foment de la rehabilitació” que l’equip de GestCívic està realitzant a Figaró-Montmany, ha estat seleccionat per formar part de l’Espai d’Experiències que realitza la Diputació de Barcelona.

Aquest taller port el títol “Estratègies proactives de rehabilitació” i vol oferir una perpectiva de la rehabilitació que vagi més enllà de la tramitació d’ajuts autonòmics. Es tractaran activitats de foment de la rehabilitació tant complementàries com addicionals als ajuts que milloren l’eficàcia de la política de foment de rehabilitació (mediació, acompanyament, sensibilització, estudi, control, inspeccions, etc.)

 

Enllaços relacionats