Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
Trobada sobre cooperatives per a arquitectes i video – Celobert Cooperativa Trobada sobre cooperatives per a arquitectes i video – Celobert Cooperativa

Trobada sobre cooperatives per a arquitectes i video

  • 15 d'abril de 2011
  • apostrof

El divendres 15 d’abril GestCívic participà a la xerrada organitzada pel Sindicat d’arquitectes “Models cooperatius per a arquitectes. Cercant alternatives al model actual” que va tenir lloc a la sala gran del Pati Llimona.

La xerrada vol repensar les formes habituals d’operar en l’exercici professional de l’arquitecte amb l’objectiu de descobrir nous rols professionals emergents i un ventall més ampli de perfils adequats a les habilitats, capacitats i coneixements.

La jornada pretén aproximar-se al model cooperatiu i als valors socials que aquest suposa, i tractar d’esbrinar perquè aquesta fórmula és encara poc utilitzada pels arquitectes i si podria consolidar-se com una alternativa a l’estudi professional tradicional.

 

 

 

Enllaços relacionats