Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
SostreCívic ha estat sel.leccionada per Momentum Project – Celobert Cooperativa SostreCívic ha estat sel.leccionada per Momentum Project – Celobert Cooperativa

SostreCívic ha estat sel.leccionada per Momentum Project

  • 16 de maig de 2011
  • apostrof

El Comitè Científic de Momentum Project ha sel.leccionat el projecte de SostreCívic com 1 dels 10 enpreniments socials més prometedors d’Espanya, raó per la qual accedirà a una formació especialitzada oferta per ESADE i l’assessorament de BBVA.

GestCívic, com a gestora de SostreCívic _ Cooperativa d’habitatges i usuaris, ens sentim molt animats amb aquest reconeixement i recolzament per a seguir donant a SostreCívic el nostre millor servei.

Més informació…

Enllaços relacionats