Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
SostreCívic ha estat sel.leccionada per Momentum Project – Celobert Cooperativa SostreCívic ha estat sel.leccionada per Momentum Project – Celobert Cooperativa

SostreCívic ha estat sel.leccionada per Momentum Project

  • 16 de maig de 2011
  • apostrof

El Comitè Científic de Momentum Project ha sel.leccionat el projecte de SostreCívic com 1 dels 10 enpreniments socials més prometedors d’Espanya, raó per la qual accedirà a una formació especialitzada oferta per ESADE i l’assessorament de BBVA.

GestCívic, com a gestora de SostreCívic _ Cooperativa d’habitatges i usuaris, ens sentim molt animats amb aquest reconeixement i recolzament per a seguir donant a SostreCívic el nostre millor servei.

Més informació…

Enllaços relacionats