Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
OFERIM PROPOSTES AMB VALOR SOCIAL PER AL PATRIMONI IMMOBILIARI INACTIU – Celobert Cooperativa OFERIM PROPOSTES AMB VALOR SOCIAL PER AL PATRIMONI IMMOBILIARI INACTIU – Celobert Cooperativa

OFERIM PROPOSTES AMB VALOR SOCIAL PER AL PATRIMONI IMMOBILIARI INACTIU

  • 16 de juny de 2011
  • apostrof

SostreCívic i GestCívic, amb el recolzament de la Fundació Ashoka i de Momentum Project (ESADE) oferim propostes amb valor social destinades a activar el patrimoni inmobiliari inactiu que trobem en el territori, mitjançant la promoció de models cooperatius d’habitatge en cessió d’us.

Es una proposta adreçada principalment a:

  • Entitats financeres amb actius adjudicats o en procés d’adjudicació
  • Propietaris particulars
  • Propietaris públics de sol o immobles