Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Presentem el Pla Base de Nouakchott (Mauritània) – Celobert Cooperativa Presentem el Pla Base de Nouakchott (Mauritània) – Celobert Cooperativa

Presentem el Pla Base de Nouakchott (Mauritània)

  • 15 de juliol de 2011
  • apostrof

GestCivic, conjuntament amb la Fundación Habitáfrica, presentem el Plan Base de Nouakchott al Seminari Internacional que es realitza a la UdL (LLeida) que té per titol: Plans Base per al desenvolupament sostenible de ciutats intermèdies.

El seminari té per objectiu analitzar i valorar els resultats actuals de la metodologia, fase de prova, del Pla Base. En funció dels diferents exemples que es presentaran, entre els quals el de Nouakchott.

El seminari està organitzat per la Càtedra Unesco CIMES (Ciutats Intermèdies) i comptarà amb la presència d’alts representants de UN-HABITAT.

Enllaços relacionats
Arxius