Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
3a conferència espanyola sobre Edificació Passiva – Celobert Cooperativa 3a conferència espanyola sobre Edificació Passiva – Celobert Cooperativa

3a conferència espanyola sobre Edificació Passiva

  • 19 d'octubre de 2011
  • apostrof

Per als qui estigueu interessats, encara s’està a temps de fer reseva de plaça per a la 3a conferència Passivhaus, que se celebrarà a Segòvia el proper 4 de novembre, organitzada per PEP (Plataforma Edifiació Passivhaus)

Enllaços relacionats