Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Ja som una cooperativa de treball! – Celobert Cooperativa Ja som una cooperativa de treball! – Celobert Cooperativa

Ja som una cooperativa de treball!

  • 4 de gener de 2012
  • apostrof

Des del passat 1 gener del 2012, GestCívic ha passat a ser formalment cooperativa de treball associat (abans ara cooperativa de serveis), tot coincidint amb l’Any Internacional de les Cooperatives declarat per l’ONU.
Una coincidència que no és casualitat! Iniciem l’any amb més energia i confiança que mai, moltes ganes de treballar i treballar bé, i amb la convicció de que els processos de construcció col.lectiva són possibles.

Enllaços relacionats