Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Inverteix i col·labora per un HÀBITAT COOPERATIU i ECOLÒGIC! – Celobert Cooperativa Inverteix i col·labora per un HÀBITAT COOPERATIU i ECOLÒGIC! – Celobert Cooperativa

Inverteix i col·labora per un HÀBITAT COOPERATIU i ECOLÒGIC!

  • 5 de març de 2012
  • apostrof

Durant aquest més de març emetem Titols Participatius de GestCívic cooperativa amb l’objectiu d’obtenir 30.000 Euros, destinats a cobrir l’etapa d’impulsió de la cooperativa, tot aportant-hi la liquiditat en tresoreria necessària per cobrir el cobrament de 24.000€ ja contractats, i que arribaran amb retard. Aquesta aportació ens permetrà seguir avançant cap a la consolidació del nostre projecte empresarial. 

L’adquisició de títols participatius pot fer-se al llarg del més de març de 2012. Per sol.licitar els títols heu d’omplir el formulari de sol·licitud. Per a més informació podeu consultar el Volant d’Emissió de Títols.