Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
Participem en el Video de la campanya catalana 2012 Any Internacional de les Cooperatives – Celobert Cooperativa Participem en el Video de la campanya catalana 2012 Any Internacional de les Cooperatives – Celobert Cooperativa

Participem en el Video de la campanya catalana 2012 Any Internacional de les Cooperatives

  • 13 de març de 2012
  • apostrof

Les cooperatives són empreses per al futur.

Veieu el Vídeo de la campanya catalana 2012 Any Internacional de les Cooperatives on participem com a testimonis.

Producció: Claraboia Audiovisuals i Primitive Films per a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Enllaços relacionats