Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Comencen les obres de l’Alberg ELS CAUS de Mura – Celobert Cooperativa Comencen les obres de l’Alberg ELS CAUS de Mura – Celobert Cooperativa

Comencen les obres de l’Alberg ELS CAUS de Mura

  • 22 de maig de 2012
  • apostrof

Avui han començat les obres de rehabilitació de l’alberg de Mura que obrirà al juliol 2012, segons el plàning d’obra vigent.

Es un obra que reutilitza al màxim els residus generats, que prioritza per materials ecològics i de producció local i que està realitzada per empreses del municipi o de la comarca. Enhorabona als promotors! (una cooperativa de treball)

Enllaços relacionats