Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
Final d’Obra de l’Alberg Els Caus – Celobert Cooperativa Final d’Obra de l’Alberg Els Caus – Celobert Cooperativa

Final d’Obra de l’Alberg Els Caus

  • 17 d'agost de 2012
  • apostrof

Avui ha finalitzat l’obra de Rehabilitació de l’alberg Els Caus de Mura (Bages). Un aplaudiment als promotors per la seva iniciativa, il.lusió i energia posada en aquest projecte.

L’obra, malgrat les dificultats i terminis curts, ha anat bé i creiem que el resultat es bo. Ara hi falta la gent, que és el qui li dona sentit. Quan hi aneu demaneu pensió complerta perquè el servei de cuina és magnífic!

Enllaços relacionats