Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Nou Soci de treball a GestCívic! – Celobert Cooperativa Nou Soci de treball a GestCívic! – Celobert Cooperativa

Nou Soci de treball a GestCívic!

  • 3 de setembre de 2012
  • apostrof

L’arquitecte Jordi Carbó, històric col.laborador de SostreCívic, s’ha incorporat com a soci de treball a la nostra cooperativa. Amb això ja som 4 els socis de treball que la conformem, així com 3 socis col.laboradors. 

El Jordi, de perfil polifacètic i amb llarga experiència en redacció de projectes, serà responsable de projectes y obres d’arquitectura i s’ocuparà dels aspectes de gestió interna i informàtica de l’empresa, entre d’altres funcions.

Es una satisfacció i alhora un fort desafiament poder augmentar el nombre de socis de treball d’una cooperativa especialitzada en arquitectura, enginyeria i territori, en aquests moments de forta crisi. El Jordi, sens dubte, ens fa més forts a tots com a empresa i com a equip.