Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
GestCívic a la Cloenda del Màster en Intervenció i Gestió Ambiental de la Universitat de Barcelona (UB) – Celobert Cooperativa GestCívic a la Cloenda del Màster en Intervenció i Gestió Ambiental de la Universitat de Barcelona (UB) – Celobert Cooperativa

GestCívic a la Cloenda del Màster en Intervenció i Gestió Ambiental de la Universitat de Barcelona (UB)

  • 1 d'octubre de 2012
  • apostrof

GestCívic participa a la taula d’experiències  i debat: “Crisis? Resiliència? treball, treball, treball!!! Com? Quatre mostres d’experiències amb valors i valors” de la cloenda conjunta del curs acadèmic 2011-12 del Màster en intervenció i gestió ambiental de la Universitat de Barcelona al Campus Mundet. 

A la taula participa la socia fundadora de GestCívic Maria Josep Lázaro, juntament amb el Sr. josep Ma. pujol, President del grup Prefabricats Pujol; Sr Joan Griñó, Grup Griñó-Ecològic; i Sr Miquel Vidal, Consultor de processos i estratègies per un desenvolupament amb valors. Amb els comentaris i valoració de la taula pel Sr.Manuel Milian Mestres.