Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Visita el nostre stand de la 1a Fira de l’Economia Solidària de Catalunya (FESC) – Celobert Cooperativa Visita el nostre stand de la 1a Fira de l’Economia Solidària de Catalunya (FESC) – Celobert Cooperativa

Visita el nostre stand de la 1a Fira de l’Economia Solidària de Catalunya (FESC)

  • 27 d'octubre de 2012
  • apostrof

GestCívic, com a membres de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) tindrem una parada a la FESC (Fira d’Economia Solidària de Catalunya) durant tot aquest cap de setmana (27-28 octubre).

La fira vol difondre l’economia solidaria de Catalunya mostrant durant dos dies un nombre significatiu i representatiu d’empreses i entitats del sector, així com els seus principals reptes. No us perdeu el Vídeo de Presentació de la FESC!

 

 

Enllaços relacionats