Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Gestcívic participa al Màster en intervenció i gestió ambiental – Celobert Cooperativa Gestcívic participa al Màster en intervenció i gestió ambiental – Celobert Cooperativa

Gestcívic participa al Màster en intervenció i gestió ambiental

  • 12 de novembre de 2012
  • apostrof

Gestcívic participa per segon any en la docència del Màster en intervenció i gestió ambiental que es desenvolupa a la Universitat de Barcelona adreçat tant a professionals que abordin les qüestions ambientals i de l’entorn des de disciplines diverses com a estudiants recent graduats.

Gestivic col·labora, dins del bloc urbà en els temes de planejament i participació.