Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
Presentem el nostre projecte a la inauguració de l’exposició d’Europan11 (Madrid) – Celobert Cooperativa Presentem el nostre projecte a la inauguració de l’exposició d’Europan11 (Madrid) – Celobert Cooperativa

Presentem el nostre projecte a la inauguració de l’exposició d’Europan11 (Madrid)

  • 5 de novembre de 2012
  • apostrof

Avui tindrà lloc, al Cercle de Belles Arts de Madrid, la presentació dels projectes premiats i mencionats pel Jurat d’ EUROPAN11/Espanya.

 

La presentació del nostre projecte per a Cerdanyola del Vallès, titulada ‘el barri com a procés’, realitzada conjuntament amb l’equip de la panaderia i que va ser finalista, serà realitzada per Rubén Alonso.

 

A continuació s’inaugurarà l’exposició nacional dels resultats d’EUROPAN 11.

Més info…

Enllaços relacionats
Arxius