Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Rebem subvenció per desenvolupar el web de processos col·lectius d’habitatge masqueunacasa.org – Celobert Cooperativa Rebem subvenció per desenvolupar el web de processos col·lectius d’habitatge masqueunacasa.org – Celobert Cooperativa

Rebem subvenció per desenvolupar el web de processos col·lectius d’habitatge masqueunacasa.org

  • 19 de novembre de 2012
  • apostrof

El Ministerio de Educación, Cultura y Deporte ha concedit a Gestcívic sccl, una subvenció dins del programa d’Ajudes a la inversió en capital per incrementar l’oferta legal de continguts digitals a internet i promoure la modernització i innovació de les indústries culturals i creatives de l’any 2012.

Aquesta subvenció permetrà continuar desenvolupant la plataforma web de processos col·lectius d’habitatge masqueunacasa.org que s’ha realitzat juntament amb el despatx sevillà La Panadería i la cooperativa SostreCívic.