Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
6 nous encàrrecs 2013 a Barcelona ciutat – Celobert Cooperativa 6 nous encàrrecs 2013 a Barcelona ciutat – Celobert Cooperativa

6 nous encàrrecs 2013 a Barcelona ciutat

  • 4 de febrer de 2013
  • apostrof

L’any comença amb bones perspectives malgrat la crisi: En aquestes primeres setmanes de l’any ens han encarregat la rehabilitació de 6 edificis d’habitatges a Barcelona ciutat. Abordem els projectes amb el màxim rigor constructiu i ecològic que permet el pressupost. Gràcies a tots els qui confieu en nosaltres.