Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Col·locació de l’estructura de fusta a la rehabilitació d’Agramunt (Lleida) – Celobert Cooperativa Col·locació de l’estructura de fusta a la rehabilitació d’Agramunt (Lleida) – Celobert Cooperativa

Col·locació de l’estructura de fusta a la rehabilitació d’Agramunt (Lleida)

  • 25 de febrer de 2013
  • apostrof

El projecte de Rehabilitació de coberta i ampliació d’habitatge a Agramunt ja es troba en fase d’obra i s’acaba de col·locar l’estructura de fusta de la nova coberta, que millorarà substancialment l’eficiència energètica de l’habitatge.