Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
Col·locació de l’estructura de fusta a la rehabilitació d’Agramunt (Lleida) – Celobert Cooperativa Col·locació de l’estructura de fusta a la rehabilitació d’Agramunt (Lleida) – Celobert Cooperativa

Col·locació de l’estructura de fusta a la rehabilitació d’Agramunt (Lleida)

  • 25 de febrer de 2013
  • apostrof

El projecte de Rehabilitació de coberta i ampliació d’habitatge a Agramunt ja es troba en fase d’obra i s’acaba de col·locar l’estructura de fusta de la nova coberta, que millorarà substancialment l’eficiència energètica de l’habitatge.