Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
Participació a les jornades “La construcció de la ciutat inclusiva” – Celobert Cooperativa Participació a les jornades “La construcció de la ciutat inclusiva” – Celobert Cooperativa

Participació a les jornades “La construcció de la ciutat inclusiva”

  • 12 de març de 2013
  • apostrof

Gestcívicsccl,moderael blocEl cooperativisme:un modeld’accésa l’habitatge.LesJornadesportenpertítolLa construcció de laciutatinclusiva:estratègiesd’intervencióintegralen l’hàbitatlocalitindranlloca Barcelonadel 10al 16 de marçde 2013.Estractarantemesd’espaipúblic,planificacióurbana,habitatge,sostenibilitat,participaciói inclusiósocial,des d’unamiradade gènerepresentitransversal.

AquestesJornadesformenpart delprojecteHàbitat 2.Hàbitat2 és unprojecteque l’Agènciaper alDesenvolupamentila CooperacióSuïssaestàdesenvolupanta Cuba.com a propòsitfer unadiagnoside l’hàbitata escalalocal perdesenvoluparestratègieslocalsde l’hàbitatal mateix temps quecapacitar elsmunicipisper a la sevagestió.Es parteixd’unavisióintegralde l’hàbitatides de latransversalitzaciódel gènereide la participacióciutadana.AquestesJornadestenenl’objectiu de formari aportarconeixementi ideesper a unaposterior aplicacióiadaptació a larealitatinecessitatscubana.

Enllaços relacionats