Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Certificació Energètica obligatòria a partir de l’1 de juny 2013 – Celobert Cooperativa Certificació Energètica obligatòria a partir de l’1 de juny 2013 – Celobert Cooperativa

Certificació Energètica obligatòria a partir de l’1 de juny 2013

  • 5 d'abril de 2013
  • apostrof

El Govern d’Espanya posa en marxa un nou model d’habitatge basat en el lloguer i la rehabilitació. Per això s’han aprovat en Consell de Ministres de divendres 5 abril 2013 diverses mesures legislatives.

La norma estableix que a partir d’1 de juny del 2013 serà obligatori posar a disposició dels compradors o arrendadors d’edificis o de part dels mateixos, per a lloguers amb una durada superior a quatre mesos, un certificat d’eficiència energètica.

Aquest certificat, a més de la qualificació energètica de l’edifici, ha d’incloure informació objectiva sobre les característiques energètiques dels edificis, i, en el cas d’edificis existents, document de recomanacions per a la millora dels nivells òptims o rendibles de l’eficiència energètica de l’edifici o d’una part d’aquest, de manera que es pugui valorar i comparar l’eficiència energètica dels edificis, amb la finalitat d’afavorir la promoció d’edificis d’alta eficiència energètica i les inversions en estalvi d’energia.

Enllaços relacionats
Arxius