Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Inici obres de millora energètica de Classe D a C – Celobert Cooperativa Inici obres de millora energètica de Classe D a C – Celobert Cooperativa

Inici obres de millora energètica de Classe D a C

  • 8 d'abril de 2013
  • apostrof

Avui iniciem obres de rehabilitació energètica d’edifici a Barcelona/Sarrià-St-Gervasi. S’incorporen 12cm d’aillament tèrmic amb flocs de llana d’ovella i una cambra d’aire ventialda de 4cm, i es millora la impermeabilització amb làmina impermeable transpirable. Tan sols amb aquesta intervenció l’edifici passa a ser de classe C a classe B. Aquestes son les intervencions del present i futur en el nostre país!!

Enllaços relacionats