Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Innauguració Refugi de Pelegrins Verdú – Celobert Cooperativa Innauguració Refugi de Pelegrins Verdú – Celobert Cooperativa

Innauguració Refugi de Pelegrins Verdú

  • 15 d'abril de 2013
  • apostrof

Dissabte es va innaugurar el nou Refugi de Pelegrins de Verdú, ubicat a l’antiga casa natal de Sant Pere Claver, patró de Colòmbia.

Aquest refugi de 31 places ha estat habilitat per acollir els pelegrins del Camí Ignasià que uneix Loiola amb Manresa.

L’edifici, estret i llarg i ubicat entre mitgeres, tenía com a principals reptes la il.luminació i ventialació naturals. La intervenció ha consistit en explotar la penetració de llum i ventilació natural a través de 3 patis preexistents, en millorar les prestacions energètiques de l’edifici amb criteris ecològics, i en habilitar un espai acollidor i senzill, adequat a la funció i esperit de lús previst.

La produccio d’ACS i calefacció es realitza amb una caldera de biomassa de 45 KW.

Enllaços relacionats