Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Celobert a La Vanguardia i BTV. Certificació i rehabilitació energètica. – Celobert Cooperativa Celobert a La Vanguardia i BTV. Certificació i rehabilitació energètica. – Celobert Cooperativa

Celobert a La Vanguardia i BTV. Certificació i rehabilitació energètica.

  • 1 de juny de 2013
  • apostrof

Dins el marc de la campanya ‘CERTIFICA B!’ que hem engegat en aquest darrer mes, aquest dissabte passat hem estat entrevistats per LaVanguardia i per BTV en relació a la Certificació Energètica d’Edificis Existents.

Celobert, com a cooperativa d’arquitectes i enginyers especialitzada en rehabilitació energètica i regeneració urbana, utilitzem la certificació energètica com a eina útil per a la rehabilitació d’edificis.

Des del passat 1 de juny ha entrat en vigor el RD 235/2013, que obliga a expedir un Certificat Energètic a tots els edificis existents que es vulguin posar en lloguer o en venda.

Enllaços relacionats
Arxius