Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
Classifiació energètica E, la més freqüent en els nostres darrers 60 certificats. – Celobert Cooperativa Classifiació energètica E, la més freqüent en els nostres darrers 60 certificats. – Celobert Cooperativa

Classifiació energètica E, la més freqüent en els nostres darrers 60 certificats.

  • 2 de setembre de 2013
  • apostrof

Les dades sobre els 60 últims certificats presentats per Celobert al Registre de certificats d’eficiència energètica d’edifici existents de Catalunya,  des de l’entrada en vigor del RD 235/2013, són les que s’indiquen en el gràfic.

Totes aquestes certificacions han anat acompanyades d’una descripció i estudi econòmic d’almenys tres millores d’eficiència energètica a aplicar en cada cas.

A banda d’aquestes certificacions, Celobert ha fet estudis amb l’objectiu d’analitzar l’eficiència energètica d’alguns edificis que han aportat informació per dur a terme accions de millora energètica.