Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Activa’t per l’habitatge – Celobert Cooperativa Activa’t per l’habitatge – Celobert Cooperativa

Activa’t per l’habitatge

  • 7 d'octubre de 2013
  • apostrof

Actualment hi ha una demanda d’habitatge assequible que s’ha d’atendre i una problemàtica creixent d’habitatge buit que s’ha de resoldre. Aquesta realitat és una oportunitat per fer polítiques d’habitatge que fomentin l’accés a l’habitatge, afavoreixin la cohesió social i promoguin la regeneració urbana.

Oferim un servei  integral i a mida, adaptat a cada context i adreçat tant a governs locals com a entitats o usuaris, per activar habitatges buits i generar habitatge assequible. Treballem en xarxa i amb la voluntat de facilitar les eines necessàries a tots els agents implicats per tal de fer més efectiu el dret a l’habitatge i a la ciutat.

Descarrega’t el díptic “Activa’t per l’habitatge”