Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Ja pots veure la renovació de l’estructura i el disseny de maqueunacasa.org – Celobert Cooperativa Ja pots veure la renovació de l’estructura i el disseny de maqueunacasa.org – Celobert Cooperativa

Ja pots veure la renovació de l’estructura i el disseny de maqueunacasa.org

  • 1 de novembre de 2013
  • apostrof

La plataforma web sobre processos col·lectius d’habitatge masqueunacasa.org ha canviat la seva estructura per ser encara més ineteractiva i té noves aplicacions, com un mapa on s’ubiquen les experiencies i col·lectius, i un sistema de comentaris personalitzats, traducció al català, anglès, francès i italià.

Ja podeu pujar la vostra experiència, contingut i fer-vos un usuari!

Enllaços relacionats