Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Presentació de l’Àgora “Processos col·lectius d’habitar, cooperar, relacionar” – Celobert Cooperativa Presentació de l’Àgora “Processos col·lectius d’habitar, cooperar, relacionar” – Celobert Cooperativa

Presentació de l’Àgora “Processos col·lectius d’habitar, cooperar, relacionar”

  • 6 de novembre de 2013
  • apostrof

Celobert va presentar l’Àgora “Processos col·lectius d’habitar, cooperar, relacionar” al Congrés Internacional de Psicologia Ambiental a Barcelona i es va generar un debat molt interessant http://psicoamb2013.wonference.com/ca/ .

En l’Àgora van participar: 

Proyecto online masqueunacasa.org.
Maria Josep Lázaro, Celobert Cooperativa.

Proyecto Azoteas colectivas.
Amaya Martínez, Encajes urbanos.

Experiencia colectiva de vivienda Ca la Fou.
Dídac Costa, d’EcoXarxes i CIC ( Coop Integral Catalana)

Contenido:

La percepción actual de lo colectivo:
Andrés Di Masso, profesor en el departamento de psicología social de la UB

Reflexión histórica y retos de futuro en comunidad:
Jordi Garcia, Membre de la Xarxa d’Economia Solidària

 

Enllaços relacionats