Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
El CNJC ens encarrega un ESTUDI D’ALTERNATIVES D’ACCÉS a l’habitatge – Celobert Cooperativa El CNJC ens encarrega un ESTUDI D’ALTERNATIVES D’ACCÉS a l’habitatge – Celobert Cooperativa

El CNJC ens encarrega un ESTUDI D’ALTERNATIVES D’ACCÉS a l’habitatge

  • 1 de gener de 2014
  • apostrof

El Consell Nacional de Joventut de Catalunya ha encarregat a Celobert  un estudi d’alternatives d’accés a l’habitatge per a joves. L’objectiu de l’estudi es donar eines i informació al col·lectiu jove per a un millor accés a l’habitatge. Les alternatives d’accés van en la línia de crear habitatge responsable, amb models d’autogestió, co-responsabilitat i de transformació social.

L’estudi es preveu fer i publicar aquest 2014.  Aquest estudi  permetrà avaluar la situació del col·lectiu jove en l’accés a l’habitatge i com els nous models poden afavorir-ho.

 

Enllaços relacionats