Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Subvencions 2014 per a Rehabilitació Energètica – Consorci de l’habitatge – Celobert Cooperativa Subvencions 2014 per a Rehabilitació Energètica – Consorci de l’habitatge – Celobert Cooperativa

Subvencions 2014 per a Rehabilitació Energètica – Consorci de l’habitatge

  • 14 de març de 2014
  • apostrof

En el dia d’avui s’ha obert convocatòria de l’any 2014 per a la concessió de subvencions per la ciutat de Barcelona adreçades a comunitats de propietaris i a propietaris d’edificis d’habitatges d’ús residencial per a la rehabilitació d’elements comuns, i habitatges derivats del Programa de
mediació entre propietaris i llogaters amb l’objectiu de fomentar la rehabilitació del parc existent d’edificis i d’habitatges a Barcelona, amb especial atenció a les obres de rehabilitació energètica.

Es una oportunitat per als edificis en que calgui fer algun tipus d’intervenció de rehabilitació en façanes i cobertes, per poder fer millores energètiques a cost subvencionat.

Adjuntem anunci de la subvenció

Et podem ajudar?

Enllaços relacionats