Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Celobert col·labora amb ESFA al taller de participació per repensar els espais de l’ETSAB – Celobert Cooperativa Celobert col·labora amb ESFA al taller de participació per repensar els espais de l’ETSAB – Celobert Cooperativa

Celobert col·labora amb ESFA al taller de participació per repensar els espais de l’ETSAB

  • 8 d'abril de 2014
  • apostrof

Celobert, juntament amb Raons públiques i Lemur han col·laborat amb Esfa (Espai Social i de Formació d’Arquitectura) en l’organització d’un taller de participació a l’ETSAB per repensar l’ús dels espais de l’escola. El taller es va desenvolupar al llarg de tota la Setmana de dia (7 a l’11 d’abril).

Els 3 col·lectius vàrem organitzar una xerrada/taller el dia 8 entorn al concepte de participació i com desenvolupar un procés que va servir per iniciar a les activitats de la setmana.