Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Celobert, seleccionada pel programa d’enfortiment de cooperatives d’aracoop – Celobert Cooperativa Celobert, seleccionada pel programa d’enfortiment de cooperatives d’aracoop – Celobert Cooperativa

Celobert, seleccionada pel programa d’enfortiment de cooperatives d’aracoop

  • 1 d'abril de 2014
  • apostrof

Celobert sccl ha estat una de les 30 empreses de l’economia social i cooperativa seleccionades per participar a l’acció: “Viabilitat i enfortiment d’empreses de l’economia social i cooperativa de nova creació” del programa aracoop.

Aquesta acció compta amb el suport econòmic de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, la Confederació de Cooperatives de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

L’acció consisteix en l’acompanyament expert per al disseny i posada en marxa d’un pla de milloraper a la cooperativa, que ha de permetre millorar el control de la seva gestió, considerant el model de negoci i la proposta de valor de la cooperativa, enfortint-ne la capacitat de gestió econòmica, comercial i organitzacional.

El programa consta de 4 sessions col·lectives (20h) per aportar eines per al desenvolupament de l’empresa i afavorir l’intercanvi de coneixements i experiències entre les empreses participants i de 25 hores d’acompanyament individualitzat .