Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Se celebra l’assemblea anual de Celobert – Celobert Cooperativa Se celebra l’assemblea anual de Celobert – Celobert Cooperativa

Se celebra l’assemblea anual de Celobert

  • 11 d'abril de 2014
  • apostrof

El divendres 11 d’abril es va celebrar l’assemblea anual de Celobert cooperativa. Hi van participar els 5 socis treballadors i 4 socis col·laboradors. Vam excusar a l’Elisenda, que es troba al Brasil i al Josep que acaba de ser pare per segona vegada.

A l’assemblea es van aprovar els comptes del 2013 i el pressupost i el pla de gestió per al 2014. També es va presentar el balanç social de l’any 2012 i es va acordar la transformació de la cooperativa en una cooperativa sense ànim de lucre.