Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
Ja som socis de Fiare. La banca ètica construïda des de la base! – Celobert Cooperativa Ja som socis de Fiare. La banca ètica construïda des de la base! – Celobert Cooperativa

Ja som socis de Fiare. La banca ètica construïda des de la base!

  • 13 de maig de 2014
  • apostrof

Tot i que ja fa tems que ens coneixem, finalment desde Celobert hem volgut col·laborar activament en la construcció d’una alternativa al mercat financer mitjançant la gran xarxa de persones i organitzacions, amb vocacio de crear alternatives en el mercat financer per a construïr una economia amb altres valors i al servei d’una societat més justa.

 

www.proyectofiare.com

@proyectofiare