Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Ja som socis de Fiare. La banca ètica construïda des de la base! – Celobert Cooperativa Ja som socis de Fiare. La banca ètica construïda des de la base! – Celobert Cooperativa

Ja som socis de Fiare. La banca ètica construïda des de la base!

  • 13 de maig de 2014
  • apostrof

Tot i que ja fa tems que ens coneixem, finalment desde Celobert hem volgut col·laborar activament en la construcció d’una alternativa al mercat financer mitjançant la gran xarxa de persones i organitzacions, amb vocacio de crear alternatives en el mercat financer per a construïr una economia amb altres valors i al servei d’una societat més justa.

 

www.proyectofiare.com

@proyectofiare