Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
El ‘nostre’ refugi de Verdú com a exemple de rehabilitació energètica al Diari Ara – Celobert Cooperativa El ‘nostre’ refugi de Verdú com a exemple de rehabilitació energètica al Diari Ara – Celobert Cooperativa

El ‘nostre’ refugi de Verdú com a exemple de rehabilitació energètica al Diari Ara

  • 9 de juny de 2014
  • apostrof

Adjuntem article del Diari Ara d’ahir sobre rehabilitació energètica a l’edificació. El ‘nostre’ refugi de pelegrins de Verdú com a exemple de eficiència energètica, austeritat i sostenibilitat.

 

També parla de l’exposió ‘CASES AMB ENERGIA’, que s’obrirà de nou el 23/6 a l’Edifici del Rellotge de la Diputació de Barcelona. No us la perdeu. Gràcies @nusosSCCL, @apostrof_coop i @ARAalbertsole

Enllaços relacionats
Arxius