Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
L’exposició ‘CASES AMB ENERGIA’ com a proposta didàctica a Barcelona el Periódico – Celobert Cooperativa L’exposició ‘CASES AMB ENERGIA’ com a proposta didàctica a Barcelona el Periódico – Celobert Cooperativa

L’exposició ‘CASES AMB ENERGIA’ com a proposta didàctica a Barcelona el Periódico

  • 22 de juliol de 2014
  • apostrof

Adjuntem article del Diari el Periódico d’avui sobre proposta d’exposició a la nostra ciutat. Fem pedagogia per a que tots anem prenen cada cop més consciència de que és l’eficiència energètica i que la rehabilitació energètica és un valor afegit pels edificis. L’article parla de l’exposió ‘CASES AMB ENERGIA‘, que es va obrir de nou 25/6 a l’Edifici del Rellotge del recinte de l’Escola Industrial de la Diputació de Barcelona. Està previst hi estigui fins el 15/9/2014. Gràcies @nusosSCCL, @apostrof_coop i @elperiodico_cat

Enllaços relacionats
Arxius