Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
25-26/10: Vine a visitar (i visitar-nos) la Fira de l’Economia Social (FESC) – Celobert Cooperativa 25-26/10: Vine a visitar (i visitar-nos) la Fira de l’Economia Social (FESC) – Celobert Cooperativa

25-26/10: Vine a visitar (i visitar-nos) la Fira de l’Economia Social (FESC)

  • 17 d'octubre de 2014
  • apostrof

Els propers 24, 25 i 26 d’octubre tindrà lloc a la Fabra i Coats, a Sant Andreu del Palomar (Barcelona), la III Fira de l’Economia Solidària de Catalunya. La Fira s’està convertint en la referència del sector de l’economia social i solidària ja que, durant un cap de setmana, aconsegueix aglutinar una part destacada del sector en una mateixa ubicació i generar espais on compartir, intercooperar i conèixer altres projectes.

També es consolida com a aparador per visualitzar l’economia social i solidària cap a la ciutadania en general. L’any passat hi havia 184 expositors i s’estima que van visitar la fira unes 12.000 persones.

Per 3r any consecutiu Celobert disposarà d’un estand en el sector d’habitatge. Us animem a visitar-lo! 

Enllaços relacionats