Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Ja tenim nou catàleg de serveis d’urbanisme i habitatge! – Celobert Cooperativa Ja tenim nou catàleg de serveis d’urbanisme i habitatge! – Celobert Cooperativa

Ja tenim nou catàleg de serveis d’urbanisme i habitatge!

  • 6 d'octubre de 2014
  • apostrof

Celobert estem elaborant, amb l’ajuda de la cooperativa d’edició i creació gràfica Exlibris uns nous catàlegs de serveis. Al catàleg d’urbanisme i habitatge que us presentem hi trobareu tant els serveis que realitzem, com la manera com entenem aquests serveis i una sèrie de projectes que hem realitzat o estem realitzat.

Ben aviat tindrem també enllestit el catàleg d’arquitectura i enginyeria.

Esperem que us agradin!