Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
Conferència de Celobert “Mecanismes i eines per a l’activació dels habitatges buits” – Celobert Cooperativa Conferència de Celobert “Mecanismes i eines per a l’activació dels habitatges buits” – Celobert Cooperativa

Conferència de Celobert “Mecanismes i eines per a l’activació dels habitatges buits”

  • 13 de novembre de 2014
  • apostrof

El proper dijous 20 de novembre es celebren les conferències “Habitatge” estan impulsades pels serveis d’habitatge dels consells comarcals de l’Alt Penedès i el Garraf per afavorir la difusió entre els professionals i la ciutadania en l’àmbit de l’habitatge.

http://www.conferencieshabitatge.blogspot.com.es/

Celobert parlarà de Mecanismes i eines per a l’activació dels habitatges buits: Identificació, caracterització, activació i gestió.