Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
La Marea ens entrevista pels bons resultats del nostre balanç social – Celobert Cooperativa La Marea ens entrevista pels bons resultats del nostre balanç social – Celobert Cooperativa

La Marea ens entrevista pels bons resultats del nostre balanç social

  • 14 de novembre de 2014
  • apostrof

La Marea (www.lamarea.com) ha dedicat un article de la seva revista de novembre al Balanç social, l’eina que la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya ha desenvolupat amb l’objectiu d’avaluar el comportament social i ambiental de les empreses. Aquesta eina també ens facilita, com a cooperativa, l’avaluació del nostre propi funcionament i el trasllat dels criteris socials i ambientals a la pràctica diària.

Celobert és una de les protagonistes d’aquest article, ja que com s’hi assenyala som una de les empreses que hem obtingut uns estàndards més alts. Estem molt contents d’aquests resultats, ja que ens ajuden a veure que en el nostre funcionament diari i orgànic i en la relació amb clients i proveïdors apliquem els criteris que com a cooperativa creiem bàsics com són la repercussió i implicació social i el respecte pel medi ambient.

Esperem seguir millorant i que l’avaluació que hem fet dels resultats d’aquest any ens ajudin a millorar els nostres resultats el proper any.