Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Participem al seminari de l’OACU”El acceso a la vivienda y el derecho a la ciudad” – Celobert Cooperativa Participem al seminari de l’OACU”El acceso a la vivienda y el derecho a la ciudad” – Celobert Cooperativa

Participem al seminari de l’OACU”El acceso a la vivienda y el derecho a la ciudad”

  • 19 de novembre de 2014
  • apostrof

Ahir, vàrem participar al seminari de l’Observatori d’Antropologia del conflicte urbà: “El acceso a la vivienda y el derecho a la ciudad” http://observatoriconflicteurba.org/2014/11/14/seminario-oacu-el-acceso-a-la-vivienda-y-el-derecho-a-la-ciudad-17-y-18-de-noviembre-ub-raval/. organitzat per Vivienda social y ciudad, GRECs (Grup de recerca sobre exclusió i control social), GTEEP (Grup de treball etnografia dels espais públics), HIC (Habitat international coalition) i CYTED – (des) bordes urbanos.

Hi vàrem explicar models alternatius d’accés a l’habitatge (masoveria urbana, cessió d’ús, dret de superfície i copropietat) i dues experiències amb aquests models que hem desenvolupat a Celobert cooperativa: La cooperativa mixta de serveis, consum i habitatge en cessió d’ús Reviure Solanell sccl i un projecte de masoveria urbana a Terrassa.

El seminari va estar farcit de continguts interessants, alguns dels ponents varen ser: Jordi Borja i Mercè Pidemont de l’Observatori DESC, Pedro Lorenzo, Maribel cadenas del col·lectiu Repensar Bon Pastor i manuel Delgado entre molts d’altres.