Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Treballem en el projecte de la nova escola de teatre de la cooperativa el Timbal – Celobert Cooperativa Treballem en el projecte de la nova escola de teatre de la cooperativa el Timbal – Celobert Cooperativa

Treballem en el projecte de la nova escola de teatre de la cooperativa el Timbal

  • 20 de gener de 2015
  • apostrof

Iniciem la col·laboració amb l’equip de lacol sccl aportant el nostre servei d’enginyeria pel projecte d’instal·lacions, legalitzacions i llicència de la nova activitat de la cooperativa El Timbal, Centre de Formació i Creació Escènica, Sccl. Aquesta històrica escola de teatre i dansa es traslladarà per segon cop de local per fer una nova escola de teatre i dansa que vol obrir les seves portes pel curs 2015-2016. A més a més, en aquest projecte hi participen també una companya del grup ECOs (CoopdeMà,sccl), tots membres de la Xarxa d’Economia Solidària.