Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Som cooperativa d’inciativa social ! Entrem a la sectorial de la Federació de cooperatives de treball de Catalunya. – Celobert Cooperativa Som cooperativa d’inciativa social ! Entrem a la sectorial de la Federació de cooperatives de treball de Catalunya. – Celobert Cooperativa

Som cooperativa d’inciativa social ! Entrem a la sectorial de la Federació de cooperatives de treball de Catalunya.

  • 5 de febrer de 2015
  • apostrof

Les cooperatives d’atenció a les persones i totes aquelles cooperatives sense ànim de lucre s’organitzen a través de la Sectorial d’iniciativa social dins la Federació de cooperatives de treball de Catalunya.

Celobert ens incorporem a la sectorial d’iniciativa social amb molta il·lusió per poder donar suport en una de les temàtiques ara més urgents i necessàries com és el dret a l’habitatge i també per aprendre de totes les cooperatives que treballen directament l’atenció amb les persones i trobar sinergies, valors comuns i objectius compartits.

El passar dimecres 21 de gener vàrem anar a presentar Celobert a la reunió anual de la sectorial, i en breu ens posarem a col·laborar i compartir amb molta iniciativa social!