Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Estudi i propostes d’optimització per als habitatges buits de la Colònia Arquers, Cardona – Celobert Cooperativa Estudi i propostes d’optimització per als habitatges buits de la Colònia Arquers, Cardona – Celobert Cooperativa

Estudi i propostes d’optimització per als habitatges buits de la Colònia Arquers, Cardona

  • 8 de maig de 2015
  • apostrof

Aquest dimarts vàrem presentar a l’ajuntament de Cardona l’anàlisi de l’estat físic, jurídic i social dels habitatges de la colònia Arquers. Després de diversos mesos podem valorar que tot i l’important estat d’abandonament molts dels habitatges es poden recuperar sense una gran inversió i la participació dels futurs usuaris en la millora dels habitatges ha de ser un tema a tenir en compte.