Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
Ja hem elaborat el Balanç social 2014 – Celobert Cooperativa Ja hem elaborat el Balanç social 2014 – Celobert Cooperativa

Ja hem elaborat el Balanç social 2014

  • 29 de juny de 2015
  • apostrof

Celobert ja ha elaborat el Balanç Social 2014 promogut per la Xarxa d’Economia Solidària (XES). Aquest és el tercer any que elaborem el nostre Balanç social, i com cada any esperem que aquest ens ajudi a millorar la cooperativa tant de cara endins (amb la millora de la satisfacció dels socis, la democràcia interna i la igualtat), com de cara enfora (amb la millora de la satisfacció dels clients, el respecte al medi ambient i el compromís social).

En aquesta ocasió el Balanç social incorpora elements qualitatius que ens permetran aprofundir en els objectius i fites aconseguides per la cooperativa en cadascun d’aquests aspectes.

Si voleu veure els nostres resultats consulteu l’enllaç. En el moment en què es tanqui la campanya del 2014 i disposem dels resultats conjunts de totes les organitzacions podrem valorar amb més detall els resultats de Celobert. Ja us n’informarem!