Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Formem part del tribunal d’avaluació dels treballs finals del Màster en intervenció i gestió ambiental de la UB – Celobert Cooperativa Formem part del tribunal d’avaluació dels treballs finals del Màster en intervenció i gestió ambiental de la UB – Celobert Cooperativa

Formem part del tribunal d’avaluació dels treballs finals del Màster en intervenció i gestió ambiental de la UB

  • 16 de juliol de 2015
  • apostrof

El passat 15 de juliol vam formar part, juntament amb Sergi Valera i Enric Pol, del tribunal d’avaluació dels treballs final de curs del Màster en intervenció i gestió ambiental que imparteix la UB. Aquesta any ja havíem participat del màster en la docència de les materies d’urbanisme i participació vinculada a l’urbanisme, juntament amb Miquel Domingo.

 

El màster ofereix als estudiants la possibilitat de treballar amb persones de diverses disciplines i orígens per enfocar un treball d’inventigació que finalitza amb un pla de comunicació i intervenció. Alhora ens permet als professors intercanviar criteris amb estudiants amb molt diversa formació pel quals la pràctica urbanística normalment és molt llunyana.