Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Ja us podeu inscriure al Màster en intervenció i gestió ambiental de la UB – Celobert Cooperativa Ja us podeu inscriure al Màster en intervenció i gestió ambiental de la UB – Celobert Cooperativa

Ja us podeu inscriure al Màster en intervenció i gestió ambiental de la UB

  • 27 de juliol de 2015
  • apostrof

Creat el 1988, el programa ha fet èmfasi des dels seus inicis en la importància decisiva del comportament humà i social com a factor fonamental per a l’abordatge de la qüestió ambiental, tant en el medi natural com en el urbà, en la gestió pública o en l’empresa privada. La qüestió ambiental no pot tractar-se al marge d’una gestió integral dels seus vessants ecològics, físics, tecnològics i socials.

Sense oblidar els aspectes tècnics, allò que caracteritza el programa és l’atenció als aspectes humans, socials i organitzacionals associats a la problemàtica ambiental i al desenvolupament sostenible. El programa abasta tant l’exposició i reflexió teòrica, com la presentació i anàlisi de casos pràctics (experiències, problemes reals, visites, etc) a fi d’integrar aquests continguts en els diferents àmbits d’aplicació professional, així com oferir recursos metodològics per a la investigació i/o la intervenció.