Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Inauguració de Cal Temerari, a St. Cugat del Vallès – Celobert Cooperativa Inauguració de Cal Temerari, a St. Cugat del Vallès – Celobert Cooperativa

Inauguració de Cal Temerari, a St. Cugat del Vallès

  • 5 de setembre de 2015
  • apostrof

Avui s’ha inaugurat la nostra darrera obra; Cal Temerari, un espai autogestionat obert a la participació popular des d’on treballar per a la transformació social i política aSant Cugat del Vallès.
Nosaltres hem estat l’equip de tècnics que ha realitzat el projecte d’arquitectura i enginyeria de la rehabilitació de l’espai, i Diva Hogar és l’empresa constructora que l’ha realitzat. Ambdues són empreses de l’economia social i sòcies de serveis de Més Opcions. Aquesta ha estat la lògica de consum de l’associació promotora, amb el finançament de Coop57.
L’edifici, ubicat en el cas antic de St. Cugat, s’ha rehabilitat amb criteris d’eficiència energètica i mínima petjada ecològica.

Més informació aquí.