Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Final de reforma interior ‘energètica’ a Sarrià – Celobert Cooperativa Final de reforma interior ‘energètica’ a Sarrià – Celobert Cooperativa

Final de reforma interior ‘energètica’ a Sarrià

  • 6 d'octubre de 2015
  • apostrof

Aquests dies entreguem una obra de reforma interior a Sarrià que s’ha realitzat en 4 mesos.
Es tracta d’un habitatge que ha passat de classe energètica G a classe D, amb la millora de l’aillament tèrmic de l’envolvent, la protecció solar, la incorporació de refrigeració per ventiladors i calefacció per terra radiant amb caldera de condensació d’alta eficiència.
S’ha tingut cura amb els detalls de disseny d’interior per que el resultat fos el que és. Què us sembla?

Fotos realitzades per Guifré de Peray